Wat ik doe

Waar kan ik jou het beste mee helpen?

Wat ik doe.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een professionele aanpak met persoonlijke aandacht en positieve intenties. Door mijn suggesties te volgen bereik je de beste resultaten. Hypnotherapie is zeer breed inzetbaar, omdat achter de vele verschillende klachten vaak overeenkomstige oorzaken liggen. 

Na het eerste contact volgt de intake. Ik geef er de voorkeur aan om een uitgebreid intakegesprek te houden. Tijdens dit gesprek bespreken we waar jij aan wil werken en welke resultaten jij voor ogen hebt. Ik maak duidelijk hoe ik jou hierbij kan helpen en hoeveel behandelingen nodig zijn.  Als we daar allebei een goed gevoel bij hebben plannen we meteen de benodigde afspraken in. De eerste stap van een boeiende reis is gezet.

In mijn aanpak maak ik gebruik van familieopstellingen en hypnotherapie, ingevuld met regressie, reïncarnatie, gestallt, innerlijk kind en werken met delen en NLP. Hiermee bereik ik de beste resultaten. Ik maak opnames van de behandeling, die je mee naar huis krijgt. Hiermee ga je dagelijks aan de slag. Na 21 dagen is het nieuwe patroon verankerd in je onderbewustzijn. 

Een behandeling in mijn praktijk duurt 90 -120 minuten en kost €150. Het intakegesprek duurt 60-90 minuten en kost €75.

Gezond gewicht

Stel je voor hoe het is om moeiteloos een gezond gewicht te hebben en te houden. Zie het voor je, hoe goed je nieuwe kleren je staan. En merk hoe lekker je in je vel zit, jij je vitter voelt en je conditie steeds beter wordt. En stel je voor hoe positief je omgeving op jou reageert.  Dat kan jij ook bereiken.

Ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken? Ik help je graag om af te vallen, mijn aanpak zorgt voor blijvend resultaat. Na drie behandelingen heb je je eetgedrag onder controle, eet je wat je nodig hebt en voel je weer wanneer je voldoende gegeten hebt. Een virtuele maagband kan je helpen om de benodigde veranderingen in gang te zetten. 

 

Langdurige Stress

Rusteloosheid, concentratieproblemen, niet kunnen stoppen met piekeren, slecht slapen, benauwd gevoel, hoofdpijn, rugpijn, stijve nek en schouders, voortdurend moe voelen. Als deze klachten je bekend voorkomen, kan het zijn dat je te maken hebt met langdurige stress. Hoe langer dit aanhoudt,  hoe lastiger het wordt om weer goed te kunnen ontspannen. Onbehandeld nemen de klachten alleen maar toe.

Door middel van hypnose, ademhalingsoefeningen en zelfhypnose kan je de patronen waar jij stress van krijgt doorbreken . Daarnaast ga je opzoek naar de diepere oorzaken van jouw stress. Met dat inzicht en de juiste aanpak leer je goed om te gaan met stressmomenten. Het resultaat: je gaat weer relaxt door het leven, je bent weer creatief, je hebt er weer zin in! Dit is het moment om jouw stress aan te pakken. 

Ongewenst gedrag

Alles perfect willen doen en daarin zo ver gaan dat het ten koste van jezelf en ander gaat? Het iedereen naar de zin willen maken, ook als je er zelf geen goed gevoel aan overhoudt? Mensen helpen, ook als er niet om wordt gevraagd? Dwangmatig de controle willen behouden en daar heel erg ver in gaan? Dergelijk gedrag ontstaat vaak in je prille jeugd als reactie op hoe jij een gebeurtenis, of de omstandigheden waarin jij leefde, hebt ervaren. Wat toen een goede keuze was, hoeft dat later in je leven niet meer te zijn en is nu eerder een last voor jou en je omgeving. 

Door middel van hypnose en regressie kom je bij de oorzaken van dat ongewenste gedrag. Door trauma verwerkende therapie kan je het verleden achter je laten en loskomen van het gedrag dat je toen hebt ontwikkeld. Dat geeft rust en ruimte voor nieuwe keuzes. Ongewenst gedrag aanpakken doet jou en je omgeving ongelooflijk veel goed. 

Angst en Onzekerheid

Angst of onzekerheid kan je flink belemmeren in je privé leven en in je werk. Ze gaan meestal gepaard met negatieve gedachtes, sombere gevoelens en ongewenste overtuigingen over jezelf. Heb jij zo’n stemmetje in je hoofd dat zegt: “Ik ben niet goed genoeg, het is voor mij niet weggelegd, ik kan het niet, niemand ziet mijn staan”. Dat stemmetje is ooit ontstaan en je bent gaan geloven wat het zegt. Om je er vervolgens naar te gaan gedragen. Het bepaalt jouw leven, het bepaalt de keuzes die je maakt en de dingen die je doet en die je niet doet.

Met hypnotherapie kan je dat stemmetje laten zwijgen en afscheid nemen van deze patronen. Je ruimt je negatieve gedachtes op, waardoor je je angst en onzekerheid weet om te zetten in zelfvertrouwen. Je weet wat je kan en voelt je vrij om te zijn wie je bent. Zet nu de volgende stap? 

Lichamelijke klachten zonder medische oorzaak

Heb jij last van aanhoudende of terugkerende lichamelijke klachten, waar geen medische verklaring voor is? Vaak biedt hypnotherapie een uitkomst.. Je blijft fysieke klachten houden terwijl je niets mankeert? Je hebt te horen gekregen dat je er mee moet leren leven?  Het zit tussen je oren en je krijgt soms het gevoel dat anderen denken dat je je aanstelt? Dan wordt het tijd om te achterhalen waarom je lichaam je laat merken dat er iets aan de hand is.   

Wellicht herken je een of meer van deze klachten: buikpijn, hoofdpijn, lage rugklachten, misselijkheid, slecht slapen, eet- of drinkproblemen, vermoeidheid, lusteloosheid of nekklachten. Met mijn aanpak krijg je snel inzicht in wat er speelt en wat je nodig hebt voor een blijvende verandering. Hypnotherapie brengt verlichting. 

Kanker en hypnotherapie

Wanneer jij of je dierbare te horen krijgen dat er kanker is gediagnostiseerd, dan lijkt het alsof jouw wereld in elkaar stort. Kanker is een ernstige ziekte en het idee alleen al roept vaak negatieve associaties op. Je wil er echt alles aan doen om beter te worden. Hypnotherapie is geen geneesmiddel, maar het kan je wel enorm ondersteunen bij het proces dat je doormaakt.

Trauma verwerking

Soms maak je dingen mee in je leven die maar moeilijk verwerken zijn, waar je niet los van kunt komen. Soms is het een aantal kleine ervaringen die bij elkaar opgeteld te veel zijn. Je krijgt er soms niet echt de vinger achter. Het is een gevoel dat er meer in zit, dat het anders zou moeten. Het lijkt wel of iets je tegenhoudt, of je juist  die kant op duwt waar je niet naartoe wil. Het kan zijn dat het niet duidelijk is wat er speelt, hoe hard je er ook over nadenkt. Wat je wel weet is dat je graag iets wil veranderen, iets moet veranderen, maar dat je niet meer weet wat je moet doen. 

Hypnotherapie biedt vele mogelijkheden om trauma’s te verwerken op een veilige manier. En als de oorzaken minder duidelijk zijn helpt het je om doorgronden wat er speelt. In je onderbewuste is de kennis aanwezig die je nodig hebt om los te komen van dat wat er in het verleden is gebeurt en er voortaan anders mee om te gaan. Nieuwe inzichten wijzen je de goede richting, je hoeft alleen nog maar op pad te gaan. Ik wijs je de weg! 

Prikkelbaar Darm Syndroom

Buikpijn, onregelmatige ontlasting, opgeblazen gevoel. Hoofdpijn, vermoeidheid of andere fysieke klachten. Je voortdurend zorgen maken of het mis gaat. Een duidelijk perspectief dat er verbetering komt in jouw situatie ontbreekt.

Hypnotherapie zorgt voor een prettige, diepe ontspanning waarbij gebruik gemaakt wordt van suggesties en visualisaties, om je darmen tot rust te brengen. Gedurende het traject zal je merken dat je  steeds meer controle over je darmen krijgt. Zonder medicatie, zonder bijwerkingen, hooguit een heerlijk relaxt gevoel na iedere afspraak. Wil jij minder last van je klachten en meer controle over lichaamsfuncties en meer vertrouwen? Hypnotherapie helpt! 

Mijn tarieven

Beginnen met chatten
Meer weten?
Hallo, hoe kan ik jou het beste helpen?