Prikkelbaar Darm Syndroom

Hypnotherapie bij PDS

 

 Ongeveer 80% van de mensen die hiervoor kiest, ervaart een merkbare afname van de klachten en toename van controle. Terwijl medicatie in slechts 20% van de gevallen werkt. Misschien ben je al een tijd opzoek naar verbetering, maar kom je niet echt verder. Hypnotherapie kan een uitkomst bieden, omdat er vaak meerder factoren van invloed zijn op jouw klachten. Spanning, onzekerheid, gebrek aan controle en pijn laten zich met hypnose goed behandelen.

Het in kaart brengen van je klachten en in welke mate je daar last van hebt is het vertrekpunt van de behandeling. Tijdens de therapie werk ik met diepe ontspanning, pijn bestrijding en controle. Je ruimt alle negatieve zaken op, zodat er ruimte komt voor verandering en verbetering. Door gebruik te maken van  suggesties en visualisaties wordt de werking van je darmen positief beïnvloed, waardoor klachten kunnen afnemen en je meer controle ervaart over je lichaamsfuncties.

Naast de therapiesessies ga je zelf aan de slag . In een dagboek houd je bij hoe de klachten na verloop van tijd afnemen en welke factoren daar een rol bij spelen. Je leert gebruik te maken van zelf-hypnose. Ter ondersteuning krijg je een geluidsopname mee. 

De behandeling bestaat uit 6 afspraken. Elke keer worden de verbeteringen zichtbaar gemaakt en bepaal jij  wat je nodig hebt. Maak nu een afspraak voor een gratis intake gesprek. Van te voren neem ik contact met je op om elkaar al te leren kennen.  De eerste stap is gezet. 

Prikkelbaar Darm Syndroom

Maak nu een afspraak

Of stuur me een Appje en ik neem vlot contact met je op.

Laden...
Beginnen met chatten
Meer weten?
Hallo, hoe kan ik jou het beste helpen?