Gezond gewicht

Afvallen m.b.v. hypnotherapie

Afvallen met behulp van mijn aanpak werkt. Na drie behandelingen heb je je eetgedrag onder controle, eet je wat je nodig hebt en voel je weer wanneer je verzadigd bent. Drie behandelingen voor €300,- met blijvend resultaat. 

Met overgewicht loop je meer gezondheidsrisico’s dan met een gezond gewicht.  Naarmate het overgewicht groter is, treden de gezondheidsproblemen vaker op en zijn ze ernstiger.  Ziektes gerelateerd aan overgewicht zijn diabetes-2, hoge bloeddruk, galstenen, hart- en vaatziekten, rug- en gewrichtsklachten, slaapapneu en bepaalde soorten kanker. Voorkomen is beter dan genezen.

Iedereen komt om een andere reden aan. Te grote porties eten, te veel ongezond eten, snoepen en snacken, suikerhoudende frisdranken, alcohol. Door  veranderde omstandigheden een ongezonde leefstijl. Na de zwangerschap moeilijk terugkomen op het oude gewicht. Of omdat je niet lekker in je vel zit en eten troost biedt. Mentale problemen,  zoals onverwerkte ervaringen en trauma’s kunnen eetbuien veroorzaken. Maar ook depressieve klachten kunnen mogelijk leiden tot overgewicht.

Mogelijk heb je al van alles geprobeerd om af te vallen, meerdere diëten en veel wilskracht om slanker te worden. Maar na een tijdje val je terug in je oude patroon en kom je toch weer aan. En het is niet ondenkbaar dat je dan meer aan bent gekomen dan je was afgevallen. Met hypnotherapie doorbreek je het oude patroon en ontwikkel je een nieuw patroon om een gezond gewicht te krijgen en te houden. Met mijn aanpak gaat het je dit keer wel lukken.

Mijn aanpak bestaat uit drie stappen: 

  1.  wegnemen van mentale oorzaken en loslaten van bestaande patronen.
  2. aanleggen van de virtuele maagband. 
  3. bijstellen en blijvend maken van de veranderingen door het nieuwe gedrag te verankeren. 

In drie behandelingen een ander leven, je voelt je een ander mens. Kom in actie en bel me of  maak een afspraak, want nu is het beste moment!

 

Maak nu een kennismakingsafspraak

Kies een moment dat jou goed uitkomt. Je ontvangt direct een e-mail ter bevestiging.
De afspraak kan je downloaden en in je agenda zetten.
Laden...
Beginnen met chatten
Meer weten?
Hallo, hoe kan ik jou het beste helpen?